Σωματείο Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

Κοινωνικά Παντοπωλεία, Πακέτα, Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Μ.Κ.Ο
Παρουσιαση της δομης

Μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Λόγοι ιδρύσεως του Σωματείου

Στη δύσκολη εποχή που περνάμε είναι αναγκαία όσο ποτέ η εφαρμογή στην πράξη της εντολής του Χριστού «ἐπείνασα γὰρ καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν ἐδίψησα καὶ ἐποτίσατέ με,ξένος ἤμην καὶ συνηγάγετέ με, γυμνὸς καὶ περιεβάλετέ μεἠσθένησα καὶ ἐπεσκέψασθέ με ἐν φυλακῇ ἤμην καὶ ἤλθετε πρός με». Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης αποτελεί μέγιστο παράδειγμα αγάπης, πνευματικότητας, προσφοράς και απλότητας.

Κοινωνικό κατάστημα προσφοράς με τρεις κλάδους.

Κοινωνικό συσσίτιο: Σε δικό μας χώρο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό με άριστες πρώτες ύλες, ζαρζαβατικά από παραγωγούς της περιοχής μας, με φρέσκα ψάρια και κρέατα και πολύ όρεξη και μεράκι παρασκευάζουμε ένα υπερπλήρες μενού και κάθε Κυριακή μεσημέρι το πηγαίνουμε στο σπίτι όσων έχουν ανάγκη. Τον πρώτο μόνο μήνα δώσαμε οκτώ (8) γεύματα και περισσότερες από 1.500 μερίδες. Στόχος μας να αυξήσουμε τις μερίδες όσο χρειαστεί και να γίνει το συσσίτιο καθημερινό και για κάθε γιορτή.

Κοινωνικό παντοπωλείο: Συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες τροφίμων και μεγάλη ποικιλία και όλα μοιράζονται στους απόρους.

Κοινωνικό κατάστημα ρούχων: Υπερβολικά μεγάλος είναι ο αριθμός, τα σχέδια και η ποικιλία των ρούχων για μικρούς και μεγάλους, για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Όλα καθαρά και περιποιημένα, έτοιμα να δοθούν σε κάθε άπορο και άνεργο. Έχουμε εκτυπώσει κουπόνια και με αυτά μπορεί να πάρει όποιος έχει ανάγκη ενδύσεων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (3)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μεγ. Αλεξάνδρου 99, Πλατεία Τριλόφου (πρώην δημαρχείο Μίκρας) Χειμερ. ωράριο: Καθημερινά 11.00-13.00 & 18.00 – 20.00 Θερινό ωράριο: Καθημερινά 11.00-13.00 & 19.00 – 21.00
Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Τηλ: 
23920 66106,697 2084 377,690 8095 689
Υλικά