Χωρίς Μεσάζοντες στο Πεδίο του Άρεως (2/4)

Sunday, 2 April, 2017 - 09:00 to 14:30

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πατησίων, 5ης Δημοτικής Κοινότητας, διοργανώνει Διάθεση τροφίμων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ απευθείας από τους παραγωγούς στους Καταναλωτές, στο Πεδίο του Άρεως. (Με παραχώρηση αδείας χρήσης του χώρου από την Περιφέρεια Αττικής).

Πιστεύουμε στην συνέχιση της λειτουργίας μας βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποφασισμένοι να μείνουμε ενεργοί με τις δράσεις μας και σε άλλους τομείς δυναμώνοντας την Αλληλεγγύη.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4/2017, στο Πεδίο του Αρεως, μπροστά από το άγαλμα της Αθηνάς, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, από τις 9 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι. Ελάτε να ψωνίσετε απευθείας από μικρούς παραγωγούς, ποιοτικά προϊόντα σε δίκαιες τιμές.

Μαζί μας και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»

Με τις κατασκευές και τα προϊόντα που φτιάχνουν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Επίσης θα είναι μαζί μας και θα μαγειρέψει προσφέροντας φαγητό η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ «ο άλλος άνθρωπος».

Από τις 13.00 το μεσημέρι, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια ζωντανά από την ορχήστρα μας.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για τις οικογένειες που στηρίζουμε και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο στα Πατήσια.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας διεκδικώντας:

* Η οργάνωση και η λειτουργία των αγορών ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ να πραγματοποιούνται με ευθύνη των δομών Αλληλεγγύης.

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πατησίων «Χωρίς Μεσάζοντες 5ου» καλεί:

Τους πολίτες - καταναλωτές να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, παίρνοντας μέρος σε μια διαδικασία δίκαιου εμπορίου.

Τους παραγωγούς να στηρίξουν αλληλέγγυα τους συμπολίτες τους που και αυτοί έρχονται για να τους στηρίξουν.

Άριστη ποιότητα προϊόντων, δίκαιη τιμή για παραγωγό και καταναλωτή, σεβασμός των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε όλη την αλυσίδα.

Αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, αντίσταση στα συμφέροντα, ενεργή συνέλευση μελών που παίρνει τις αποφάσεις.

Η συνεργασία των άμισθων εθελοντών που δεν αποβλέπουν σε κανένα προσωπικό όφελος και η αυτοοργάνωση, διαφοροποιεί τους ΧΜ από άλλα παρόμοια εγχειρήματα και ταυτόχρονα αποτελεί εγγύηση της βιωσιμότητας τους.

Σε έναν κόσμο που το κέρδος και το προσωπικό όφελος κυριαρχούν στις αντιλήψεις, η ανιδιοτελής αλληλεγγύη και η αντίσταση δείχνουν τον δρόμο για μια άλλη κοινωνία.

CONTACT INFORMATION

Πεδίο Άρεως, Αθήνα
Επισυναπτομενα Αρχεια: