Το πρώτο "Μαζί να τα Φάμε" της χρονιάς
Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το πρώτο "Μαζί να τα Φάμε" της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, στο Πολύδροσο.
Σε μία εβδομάδα ακριβώς, αλληλέγγυοι παραγωγοί και πολίτες του Χαλανδρίου θα συναντηθούμε για να γεμίσουμε τσάντες αγάπης που στηρίζουν όσους πλήττονται από την κρίση με αγνά, ποιοτικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Γιατί κάθε αγορά από το Μαζί να τα Φάμε ενισχύει την αλυσίδα αλληλοϋποστήριξης Ελλήνων παραγωγών, οικογενειών που προμηθεύονται τα απαραίτητα σε καλές τιμές αλλά και δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.
Ξέρετε πια τι να κάνετε: δώστε την παραγγελία σας μέχρι την Παρασκευή πριν από τη διανομή και όσοι έχετε τη δυνατότητα προσθέστε στη λίστα σας και κάποιο προϊόν για την αλληλεγγύη.
Ειδικά για τα παιδιά, θα στηθεί ένα σωστό παραμυθοχωριό -ένα πολύχρωμο και πρωτότυπο εργαστήριο τέχνης και εικαστικών για μικρούς καλλιτέχνες.
Στις 24 Ιανουαρίου, την Κυριακή, μικροί και μεγάλοι, έχουμε ραντεβού στο 9ο Δημοτικό Σχολείο. Σας περιμένουμε.
Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε
Υ.Γ. Όπως πάντα τηρούμε αυστηρά τον κανόνα που σκοπό έχει την απόλυτη ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων: Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 θα εξυπηρετούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι παραγγελίες που θα έχουν γίνει μέχρι την Παρασκευή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.
|
||||||

