Έβδομη διανομή τροφίμων από την «Αλληλεγγύη για Όλους»

16/11/2015 - 15:00

φωτ.: Γιάννης Ζινδριλής

Την στήριξη της στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης επιβεβαίωσε η «Αλληλεγγύη για Όλους» με μία ακόμα διανομή τροφίμων, την 7η από την αρχή της λειτουργίας της. Στη διανομή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στον χώρο της αποθήκης του ΚΤΕΟ στη Μάνδρα Αττικής, μοιράστηκαν πάνω από 60 τόνοι τροφίμων, σε περισσότερες από 90 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, συλλόγους AMEA, κοινωνικά συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία, εργατικά κέντρα αλλά και σωματεία ναυπηγείων.

Οι εκπρόσωποι των δομών παρέλαβαν από τις 10 έως τις 2 το μεσημέρι, ποσότητες από αλεύρι, ζυμαρικά, φασόλια, λάδι, γάλα και τοματάκια, ανάλογα με τις ανάγκες που καλύπτει κάθε συλλογικότητα και δομή αλληλεγγύης.

Συνολικά, οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης που βρέθηκαν το Σάββατο στον χώρο της αποθήκης του ΚΤΕΟ στη Μάνδρα Αττικής, η οποία μας έχει παραχωρηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής,υποστηρίζουν 12.500 οικογένειες, αριθμός που ισοδυναμεί με 30.000 άτομα.

Φωτογραφικό υλικό:

Με την πολύτιμη βοήθεια των αλληλέγγυων η 7η διανομή τροφίμων της «Αλληλεγγύης για Όλους» γίνεται πραγματικότητα.

Από το Σύλλογο Θριασίου Πεδίου περιμένουν μέσα στην αποθήκη για την παραλαβή των τροφίμων, μπροστά από την αφίσα μιας παλιότερης δράσης μας, στο Κομπάνι.

Απαραίτητη και η σωστή καταγραφή για την διανομή τροφίμων προς τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.

Εθελοντές, κατά τη διάρκεια της δράσης, παραλαμβάνουν τα τρόφιμα και τα μεταφορτώνουν σε δικά τους μέσα.

Αλληλέγγυοι βοηθούν κατά τη φόρτωση του φορτηγού του σωματείου των εργαζομένων των ναυπηγείων Ελευσίνας.