Η Ετεροτοπία κόβει την πίτα της (16/1)

15/01/2016 - 13:15

Η Ετεροτοπία κόβει την πίτα της το Σάββατο 16/1 στις 21:00 και εκκινεί τη νέα χρονιά με περισσότερη πολιτική, πολιτισμό και αλληλεγγύη.

Σε μια περίοδο όπου η κρίση συνεχίζει να χτυπά τα φτωχά λαϊκά στρώματα, όπου η Ευρώπη δέχεται μεγάλα προσφυγικά ρεύματα χώροι όπως η Ετεροτοπία επιδιώκουμε να αποτελούν μια νησίδα για όλους όσους πλήττονται, για όλους όσους δεν έχουν φωνή, για όλους όσους ασφυκτιούν.

Η αλληλεγγύη για εμάς αποτελεί στοιχείο της κοινωνίας που θέλουμε γι αυτό και στο χώρο μας υπάρχει συλλογική κουζίνα, καλάθι αλληλεγγύης, αλληλέγγυα μαθήματα, συλλογή ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης. Για εμάς η πολιτική και ο πολιτισμός τους χωράνε όλους και είναι υπόθεση όλων γιατί αφορούν τη ζωή μας και τη δυνατότητα μας να αποφασίζουμε γι αυτή.

Γι αυτό και το νέο χρόνο επιδιώκουμε να μεγαλώσουμε το κύμα αλληλεγγύης στους προσφυγές και τους μετανάστες να συγκροτήσουμε περισσότερες δράσεις για όσους πλήττονται, να εμπλέξουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στην προσπάθεια μας , να συζητήσουμε για όσα συμβαίνουν, να προτάξουμε ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και πολιτισμού, να αντιληφθούμε την πολιτική σα κάτι που μας αφορά όλους και όλες.

Σε ένα κόσμο τόσο λάθος φτιαγμένο να φτιάξουμε το δικό μας!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΑΞΗ