Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία: ενημέρωση για ανάγκες

02/03/2016 - 21:30

Φίλες και φίλοι, σάς ευχαριστούμε όλες και όλους για την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση σε είδη και εθελοντική δουλειά!

Για τις 1.500 μερίδες φαγητού που μαγειρεύονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ χρειαζόμαστε: ΛΑΔΙ, ΠΕΛΤΕ, ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ, ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ, ΚΥΒΟΥΣ KNORR, ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ.

Για τους 6 ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ χρειάζονται ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ & ΦΑΡΣΙ, σε ΔΥΟ (2) ΒΑΡΔΙΕΣ.

ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ : 
VOLTAREN (ενέσιμο & υπόθετα), Βρεφικά θερμόμετρα (μετώπου & αυτιού). BUSCOPAN, SPASMOAPOTEL, ZANTAC, VOMEX, ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΧΑΠΙΑ, CIPROXIN, Φλεβοκαθετήρες (πράσινους, μπλε, ροζ), Εξεταστικό φως κεφαλής, Ράφια για να τοποθετηθούν κούτες με φάρμακα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ & ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, παρακαλούμε θερμά ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ, μέχρι να ξεφρακάρει ο χώρος για να μπουν τα επόμενα. Προς το παρόν δεν χρειαζόμαστε ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ. Μην ξεχνάτε πως όλα τα παραπάνω χρειάζονται ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ, οπότε πρέπει τις επόμενες μέρες να ταξινομηθούν / μοιραστούν, προτού παραλάβουμε άλλα (συνεχίζουμε από Σαββατοκύριακο). Σάς ευχαριστούμε!

Μια - δυο παρατηρήσεις ακόμα, σχετικά με τις προσφορές:

1. Όπως έχουμε ζητήσει και στο παρελθόν, ΜΗ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ & ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί (ζημιές στα οχήματα, ποδοπάτημα παιδιών, άσχημες εικόνες των ανθρώπων, που πάνω στην αγωνία τους να πάρουν στριμώχνονται & ταλαιπωρούνται). ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΙΤΙΣΗΣ, ΧΡΗΣΤΟ (δίνουμε τα στοιχεία inbox) & ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΧΟΙΡΙΝΟ.

2. Παρακαλούμε επίσης τα είδη ρουχισμού & τα παπούτσια που προσφέρονται να είναι σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΘΑΡΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ. Αλλιώς, απλά πετιούνται γιατί δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν.

ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Ομάδα Επικοινωνίας