Στρατηγική της Περιφέρειας Αττικής για θέματα ισότητας των φύλων: Χωρική εξειδίκευση στη Δυτική Αττική- Διαβούλευση

26/09/2016 - 12:45

πηγή: www.patt.gov.gr

Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο μιας συνολικής προσέγγισης και στρατηγικής των θεμάτων ισότητας των φύλων αλλά και της αναγκαίας χωρικής εξειδίκευσης, ξεκίνησε μια διαδικασία διαβουλεύσεων σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων  με σκοπό την κατάρτιση και υλοποίηση τοπικών σχεδίων δράσης για την προώθηση της ισότητας των φύλων.

Η πρώτη διαβούλευση πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και η δεύτερη ανάλογη διαβούλευση προγραμματίστηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής (30 Σεπτεμβρίου 2016, Ελευσίνα, 1ος όροφος, αίθουσα συσκέψεων).

Στο πλαίσιο διευκόλυνσης της διαβούλευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, εκπονήθηκε το συνημμένο κείμενο εργασίας έτσι ώστε να υπάρξει ένας δομημένος διάλογος με τους συμμετέχοντες στη διαβούλευση και να διευκολυνθεί η οριστική κατάρτιση του σχεδίου δράσης για την Δυτική Αττική.

Σχόλια- Παρατηρήσεις-Προτάσεις  και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 23 Σεπτεμβρίου στο ant.dytikis@patt.gov.gr με την ένδειξη: "Διαβούλευση για θέματα ισότητας των φύλων στη Δυτική Αττική".

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ_ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ_ΙΣΟΤΗΤΑ ΦΥΛΩΝ